Second Life "2e hands"

 

second_life

Home Fidelity heeft al ruim 25 jaar ervaring met high-end audio apparatuur. Wij weten wat de snoepjes in Audioland waren en nog steeds zijn.

Waarom nieuw kopen als je voor hetzelfde budget veel meer kwaliteit kunt krijgen met behulp van topklasse tweedehands apparatuur? Het antwoord op deze vraag is simpel "niet doen". In Nederland is heel veel mooie apparatuur te koop, vaak nog in hele goede staat of zelfs niet van nieuw te onderscheiden. Uitstekende apparaten waar vaak veel voor is betaald en nog net zo mooi zijn als toen ze nieuw waren. Deze apparatuur kost vaak maar een derde of nog minder van de nieuwprijs. Home Fidelity koopt graag mooie gebruikte apparatuur die we dan nakijken en waar nodig reviseren om weer optimaal te werken. Als de apparatuur getest en al dan niet gereviseerd of opgewaardeerd is worden foto's gemaakt en worden ze op de website geplaatst. Natuurlijk zijn er merken waar onze voorkeur naar uit gaan, met name het Schotse merk LInn heeft onze grote voorliefde. Linn is een uitstekend merk met een buitengewone betrouwbaarheid en kwaliteit. Apparaten van 15 jaar oud spelen vaak nog heel erg mooi en goed. In onze Second Life shop hebben we bijvoorbeeld een Linn LK 85 eindversterker te koop voor 350 euro, een dijk van een eindversterker in prima staat voor nog vele jaren met plezierig spelen.

Voor mooie draaitafels en bijbehorende artikelen ben je bij ons ook aan het goede adres. We hebben altijd een voorliefde gehad voor de ouderrwetse langspeelplaat. Er komt zoveel muziek uit de nostalgische zwarte schijven en het draaien ervan is altijd weer een feestje. Voor heel merken draaitafels, draaitafel armen, elementen en accesoires kun je bij Home Fidelity.nl terecht. Let vooral ook hier op de Second Life juweeltjes die we regelmatig te koop aan mogen bieden. Ook met draaitafels is Linn bij Home Fidelity favoriet, al ruim 25 jaar ervaring met deze Schotse fabrikant. Al in 1991 werd in de fabriek in Schotland met succes de training voor Linn LP12 specialist gevolgd. Wij proberen alle onderdelen en van Linn direct of snel leverbaar te hebben. U kunt bij ons terecht voor nieuwe upgrades, Second Life upgrades en artikelen en service voor alle Linn draaitafels. We hebben vaak mooie gebruikte LP 12 draaitafels in onze Seconf life webshop.

Op alle Second life modellen geeft Home Fidelity volledige service en 3 maanden garantie.

Heb jij een mooi apparaat wat je wilt verkopen dan kan dat. Ook inruilen is mogelijk, als je een produkt uit onze shop zou willen kopen ruil dan je oude apparaat in.

Alle foto's worden door Home Fidelity zelf genomen. Wat u ziet is ook echt wat u koopt.